Evlilik hayali kuran kum ocağı işçisi dolandırıldı

Aydın'da 48 yaşındaki bir şahısı kızlarını vereceklerini belirten bir aile, şahsın varını yoğunu alıp, nikaha saatler kala ortadan kayboldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2013 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evlilik hayali kuran kum ocağı işçisi dolandırıldı

Aydın'da 48 yaşındaki bir şahısı kızlarını vereceklerini belirten bir aile, şahsın varını yoğunu alıp, nikaha saatler kala ortadan kayboldu. Dolandırıldığını sonradan fark eden Akın Arabacı, varını yoğunu kaybedince, savcılığa gidip şikayetçi oldu. Kendilerini İncirliovalı olarak tanıtıp, tüm alışverişleri Nazilli'den yaptıran dolandırıcılık şebekesinin yakalanması için soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın merkez Orta Mahalle'de yaşayan ve bir kum ocağında işçi olarak çalışan Akın Arabacı, 30 yıldır amelelik yapıp denkleştirdiği evlenecek parayı bir haftada evlilik hayali ile kaybetti. Yıllardır tek başına yaşadığını ve yalnızlıktan bıktığı için hep evlenme hayali ile çalışıp para biriktirdiğini belirten Akın Arabacı, "Kendimi bildim bileli çalışıyorum. Mahallemizde spotçuluk yapan ve görüştüğümüz R.Ö. isimli arkadaşa evlenmek istediğimi ve bu nedenle hazırlık yaptığımı belirttim. Bana yardımcı olacağını belirten R.Ö. bir süre sonra birini eşi olarak tanıttığı iki bayan getirdi. S.Ö. isimli bayan ile evlenme konusunda anlaştık. Bana bu olaydan kimseye haberdar etmememi istediler ve tüm alışverişleri Nazilli'den yaptırdılar. Nazilli'de bir günde 27 bin TL'ye yakın paramı verdim. ve altın aldılar. Ertesi gün Aydın'da nikah kıydırmak üzere ayrıldık. Bir daha gelmediler" diye konuştu. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber